FC Barcelona sponzorstvo

Beko najavljuje novu "Službeni partner igre" kampanju s FC Barcelonom

Beko pokreće "Službeni partner igre" kampanju s animiranim zvijezdama FC Barcelone

Lionel Messi i njegovi suigrači iz FC Barcelone su se po prvi put susreli s jedinstvenim, zaigranim, vlastitim animiranim likovima, u vrijeme kad Beko predstavlja svoju novu "Službeni partner igre" kampanju diljem svijeta.

Zvijezde Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Arda Turan i Marc-André ter Stegen, pojavljuju se u novom kratkom filmu za Beko, Premium partnera FC Barcelone, skupa sa svojim animiranim likovima. Suigrači Neymar Jr., Andrés Iniesta i Ivan Rakitić će se tijekom kampanje također pojavljivati kao animirani likovi.

Kako FC Barcelona utjelovljuje duh igre i slobode, "Službeni partner igre" je savršena poruka kojom Beko komunicira vrijednosti prema milijunima navijača diljem svijeta. Kao Beko, željeli smo staviti smiješak na lica naših kupaca i uključiti se u sport koji vole. Beko zna da ljudi svakodnevno trebaju rješenja za svoje brze i često neplanirane situacije. Stoga, kod dizajna naših proizvoda, mislilo se na svakodnevne potrebe naših kupaca, kako bi imali više vremena za igru.FC Barcelona i Beko

Beko je službeni Premium partner FC Barcelone. Beko je potpisao četverogodišnje sponzorstvo na početku nogometne sezone 2014/15, te će trajati do kraja sezone 2017/18. Radi se o partnerstvu u koje je uključen Beko logo, smješten na rukav nogometnog dresa.


Beko sponzorstvo FC Barcelone, bit će aktivirano kroz novu kampanju, pokrenutu 2016. godine, koja ističe dijeljene vrijednosti "igre" između kluba i branda. Kampanja "Službeni partner igre" će prikazati svjetski poznate igrače Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr., Andrés Iniesta i Gerard Piqué kao zaigrane animirane likove.