ZatvoriKolačići i politika zaštite privatnosti.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies). Ako želite saznati više o načinu na koji koristimo kolačiće kliknite.ovdje. Ako želite ukloniti ovu poruku i prihvatiti primjenu kolačiće na ovim internetskim stranicama kliknite na "X"

Košarka
image-1
2014 FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci u Španjolskoj
Pod novim nazivom FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci održat će se u 6 španjolskih gradova od 30. kolovoza do 14. rujna 2014., a finale utakmice održat će se u Barceloni i Madridu. Beko je još jednom ponosni pokrovitelj najvećeg događaja u organizaciji FIBA-e. Domaćin, Španjolska, bit će među brojnim natjecateljima koji će izazvati SAD, nositelja naslova osvajača Naismith kupa.

image-3
EuroBasket Slovenija 2013
EuroBasket Slovenija 2013, najznačajniji je košarkaški događaj godine u Europi, održan je u 4 slovenska grada pri čemu je BEKO bio još jednom ponosni pokrovitelj.

image-4
EuroBasket Litva 2011
EuroBasket 2011 bio je organiziran u 6 gradova u Litvi, a BEKO je bio pokrovitelj natjecanja.


image-5
2010 FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci
Kao ponosni pokrovitelj BEKO je ponosno predstavio svijetu cijelo to uzbuđenje koje okružuje FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci za 2010. Jedan od najveličanstvenijih sportova u povijesti Turske, prvenstvo je održano u 4 različita grada, a mlade zvijezde košarkaške ekipe SAD-a potukle su domaćina, Tursku, u finalnoj utakmici.

image-6
2009 FIBA Azijsko prvenstvo u košarci
Beko je preuzeo mjesto glavnog pokrovitelja FIBA Azijskog prvenstva u košarci koje se održalo u Kini 2009.

image-6
Eurobasket Poljska 2009.
Beko je preuzeo mjesto glavnog pokrovitelja FIBA Europskog prvenstva u košarci koje se održalo u Poljskoj 2009.