Razlog za promjenu
Bez obzira kako počinju naše priče o uspjehu, svaka od njih počinje s inspiracijom koja potiče promjena na bolje. A postoji još jedan razlog toj težnji: Ljudi. Oni oblikuju našu viziju, usmjeravaju naš kurs i pomažu nam u navigaciji prema našim ciljevima.

image-3

Prvih 100 vlasnika patenata u svijetu


Inspirirano pametnom generacijom

Smatramo kako doprinos svake pojedine osobe ima utjecaja prilikom mijenjanja svijeta na bolje. To je razlog zašto je pametna generacija naš najveći izvor inspiracije: Inspirira nas stalna promjena ljudskih potreba i načina života te nastojimo zadovoljiti potražnju najboljim i najkorisnijim rješenjima.

image-5

Brend koji govori jezikom ljudi


Priča o brendu Beko

Priča o brendu Beko započela je 1955. godine - jednom jedinom perilicom rublja. I s jednim ciljem. Svima omogućiti pristup pametnim proizvodima. Danas smo drugi po veličini brend u Europi u sektoru bijele tehnike. Od našeg prvog dana 1955. godine jedan glavni princip vodi brend Beko: Promjena na bolje. Prema tome, priča o brendu Beko je priča o stalnoj, pozitivnoj promjeni. A želja za inovacijama - za dobrobit naših korisnika i okoliša - omogućila nam je uspjeh


image-7

Drugi po veličini brend u Europi u sektoru bijele tehnike


image-9

image-10

image-11


Promijenili smo naš logotip upravo zbog "promjene na bolje".


image-13