Ugrađen

Pametna rješenja Beko ugradbenih proizvoda čine život lakšim


image-2

Beko perilice posuđa s A performansama pranja, sušenja i energije nude najučinkovitije pranje i sušenje uz minimalno korištenje energije.


image-3
Deterdženti u tabletama su praktični; međutim s vremena na vrijeme mogu se pokazati nedostatci kao što su nedovoljno sušenje ili ostatci neotopljenog deterdženta. Tipka za deterdžent u tabletama na Beko perilicama posuđa uklanja takve nedostatke i pruža vrhunsku učinkovitost.

image-4
Čak i kada koristite kratki program s dodatnim sušenjem, sušenje Vašeg posuđa je savršeno, bez tragova, prstenova, kapljica ili linija.

image-5
Čak i kada koristite kratki program s dodatnim sušenjem, sušenje Vašeg posuđa je savršeno, bez tragova, prstenova, kapljica ili linija.


image-6
Sustav aktivnog sušenja s ventilatorom povećava cirkulaciju zraka u perilici posuđa i nudi savršeno sušenje. Tako se osigurava normalna temperatura kada je program gotov i izbjegava se mogućnost opeklina na rukama.

Higijena i svježina

Upravljanje vremenom

Možete odgoditi početak pranja za 3, 6 ili 9 sati (kod digitialnih modela i do 24 sata).

image-9
Jedinstveni Beko Quick&Clean program jamči performanse pranja klase A, ne samo za manje prljavo posuđe, već i za jako zaprljane posude za kuhanje i ostalo posuđe. Omogućuje vam čišćenje posuđa u kraćem vremenu nego što je potrebno za ručno pranje, kod perilica A klase u samo 58 minuta.

image-10
The Super Mini 20', još jedan jedinstveni Beko program koji pere do pola punu perilicu za 20 minuta.

image-11
'Quick 30' program koji je idealan za brzo pranje malo zaprljanog posuđa i čaša, opere punu perilicu za 30 minuta na 35 °C, štedeći vrijeme i energiju.


Perilice posuđa


image-13

Super ušteda energije 20% manje energije nego A klasa


image-14
Sve Beko pećnice spadaju u energetski razred A. Energetski razred A pruža uštedu od 12% energije u odnosu na B razred, uštedi 28% više energije u odnosu na C razred pri turbo/višefunkcionalnom pečenju. Beko pećnice troše 20% manje energije u odnosu na standardne proizvode energetskog razreda A tijekom zargijavanja ventilatorom. One nude rješenja povoljna za okoliš i Vaš budžet.

image-15

Veliki unutarnji kapacitet

Bez obzira koliko je velika Vaša obitelj ili koliko gostiju imate, Beko ugradbene pećnice omogućuju pripremanje veće količine hrane zbog svojeg velikog kapaciteta. Unatoč svojim standardnim dimenzijama vanjske površine, višefunkcionalne pećnice imaju jedan od najvećih volumena za kuhanje, s kapacitetom unutrašnjosti od 65 l.

image-16

Ušteda vremena: Brzo zagrijavanje s Auto Jet grijanjem (Booster)

Zahvaljujući Booster značajki pojačivača, svi grijači se stavljaju u pogon kako bi osigurali željenu temperaturu za pečenje u kartkom vrenenu. Tako se dobije ušteda vremena od 35% prilikom zagrijavanja.


image-17

Oleofobna Nano tehnologija (Odlično čišćenje):

Uklanjanje masnih mrlja koje s vremenom stvaraju na vratima pećnice je prilično dosadan posao. Zahvaljujući premazu olefobne nano tehnologije u Beko ugradbenim pećnicama, korisnici naših pećnica su pošteđeni čišćenja tvrdokornih naslaga. Kako skupi preparati za uklanjanje mrlja više nisu potrebni, korisnici štede vrijeme i novac jer troše manje vremena i energije na ovaj posao.

image-18

Tehnologija pečenja dinamičkim protokom:

Kod sustava dinamičkog protoka, osim gornjih, donjih i stražnjih grijača vrući zrak izlazi kroz rupice na bočnim stranama i cirkulira preko hrane koja se sprema, a i ispod nje. Zrak se apsorbira kroz rupe na stražnjoj strani. Tako se svaki dio jela peče ravnomjerno i savršeno.

image-19

Trodimenzionalno pečenje

3D pečenje je nova generacija tehnologije profesionalnog pečenja koja omogućuje istovremeni rad svih grijača pećnice. 3D pečenje osigurava jednaku distribuciju topline u pećnici uz pomoć korištenja donjeg, gornjeg i turbo grijača istovremeno. Ovako možete pripremati 3 različita jela u isto vrijeme bez straha od miješanja mirisa.


Aspiratori i nape


Ne dozvolite šienje mirisa od kuhanja u Vašem domu.

Upravljačka jedinica jednostavna za uporabu s dodirnom tipkom pokazuje jačinu snage.

image-22
Značajka osvježivača zraka upali se na vašoj napi automatski svaki sat i radi 10 minuta na najnižoj razini kako bi se osigurao kontinuirani dotok svježeg zraka u kuhinji. Vaša napa djeluje učinkovito i tiho koristeći malu količinu energije, a zahvaljujući značajki automatskog osvježivača zraka učinkovita je i za uklanjanje mirisa cigareta.

image-23
Intenzivna ventilacija s vremenskim upravaljnjem povećava moć Vaše nape. Intenzivna ventilacija u 10 minuta je idealna za uklanjanje teških mirisa i pare koja nastaje tijekom prženja hrane ili roštilja.

image-24
Jednim dodirom možete programirati Vašu napu da se sama ugasi poslije 15 ili 30 minuta, ovisno o modelu. Ova funkcija uklanja sve zaostale mirise nakon dovršetka procesa kuhanja, a Vi ne morate biti prisutni u kuhinji, niti kod kuće.

image-25
Indikator za filter zasvijetli kada treba očistiti punjenje filtera ili zamijeniti ugljeni filter novim.


image-26

Hladna vrata

Zahvaljujućo vratima pećnice koja se sastoje od 4 sloja stakla, temperatura na prednjim vratima ostaje ispod 70 C kada je unutarnja temperatura 500°C tijekom pirolitičkog čišćenja. Temperatura prednjeg stakla ne prelazi 50°C tijekom standardnog pečenja. Hladna vrata osiguravanju puno sigurniju uporabu.

Električne grijaće ploče


image-28
Glatka staklena površina otporna na ogrebotine ne samo da uljepšava Vašu kuhinju, nego i olakšava čišćenje.

image-29
Vitro keramička ploča za kuhanje s upravljanjem na dodir dizajnirana je s poboljšanim sigurnosnim značajkama.

image-30
Beko Vitro keramičle ploče za kuhanje nude Vam odabir sukladan veličini Vaše posude za kuhanje, zahvaljujući svojim jednostrukim ili dvostrukim okruglim ili ovalnim zonama za kuhanje. One Vam omogućuju biranje željene temperature idealne za Vaše jelo bez nepotrebnog trošenja viška energije.


Plinska ploča za kuhanje


image-32
Glatka staklena površina otporna na ogrebotine ne samo da uljepšava Vašu kuhinju, nego i olakšava čišćenje. Ako se plamen ugasi zbog vjetra ili se prolije tekućina iz posude, aktivira se plinski sigurnosni sustav i protok plina se automatski zaustavlja zbog Vaše sigurnosti.

Plinska ploča za kuhanje


image-34
Beko mikrovalne pećnice sa svojom suvremenom opremom sadrže mnoge funkcije, a unutarnja zapremina između 20 i 30 litara nudi praktična rješenja za kuhanje. Serija mikrovalnih pećnica opremljena je naprednim tehnikama kuhanja, kao što su brzi početak, auto-odmrzavanje po težini, izbornik automatskog kuhanja i niski/visoki roštilj.