Pregled
WMB 51021 UY
(Toplam: 0)

WMB 51021 UY

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
  • $urn$
Blokada za djecu

Blokada za djecu

Blokada za djecu se može aktivirati da bi male prste spriječila od igranja s tipkama . Aktiviranje blokade za djecu blokira promjenu zadanih parametara.

Automatski sistem kontrole vode

Automatski sistem kontrole vode

Punjenje stroja se može razlikovati po vrsti tkanine. Zahvaljujući automatskom sustavu kontrole vode, količina vode se automatski prilagođava, kako bi se pružile optimalne performanse, ovisno o veličini i vrsti tkanine koja se pere.

beko

WoolMark®

Pomalo ste zbunjeni. Ne sjećate se da ste stavili vuneni džemper svoje sedmogodišnje nećakinje u perilicu rublja. To je zapravo vaš džemper, ali se stisnuo do neprepoznatljivosti. Poznata nam je ta situacija. Srećom, Beko perilice rublja imaju WoolMark® certifikat za njegu vunene odjeće namijenjene za ručno pranje, tako da će sva vaša vunena odjeća biti oprana na nježan način, baš kako to i zaslužuje. Osim inverterskom tehnologijom ProSmart™, Beko perilice rublja također se mogu pohvaliti certifikatom WoolMark® za njegu vunene odjeće. Vaša će dragocjena vunena odjeća biti oprana na pravilan i nježan način. Neka taj jadni džemper bude posljednji kojega se morate riješiti.

beko

Dnevni ekspresni program

Kupovina namirnica, obavljena. Čišćenje hladnjaka, obavljeno. Popravak slavine koja kapa, obavljen. Pranje rublja u potpuno napunjenoj perilici u trajanju do pola sata, obavljeno. Tako je, Beko dnevni ekspresni program može oprati maksimalnu količinu rublja za samo 28 minuta na 30 °C. S ovako brzim programom ubrzo se možete vratiti svom dugačkom popisu obveza. Organiziranost i produktivnost je zajamčena.

beko

Xpress Super Short (‘14)

Jedva čekate da obučete novi komad odjeće? Naravno da ga ne želite obući odmah nakon kupnje jer ne znate koliko ga je ljudi isprobalo prije vas. Trebate ga barem malo isprati u perilici rublja. Srećom, vaša Beko perilica rublja ima ekspresni izrazito kratki program koji traje samo 14 minuta*, tako da nećete morati dugo čekati. Vaša će odjeća biti oprana i spremna za pokazivanje, baš kao i vaš nevjerojatan izgled.*Za 2 kg lagano zaprljane odjeće

beko

OptiSense®

Washing machines are a huge help, but do they have to take so long? OptiSense® technology in your Beko washing machine optimises the washing cycle, so you don’t need to guess how long your clothes will take to clean. 3 smart sensors automatically monitor your laundry, selecting the right program and washing time. An extra smart sensor looks after your machine by detecting voltage surges. This cuts off the power if there’s any trouble, helping the machine last longer. Just grab your clothes and go!

beko

Volumaxx™

Svi mi volimo čist i jednostavan dizajn kupaonice – bez nereda i s osjećajem prostornosti. Funkcija Volumaxx™ vam omogućava više prostora u kupaonici zahvaljujući tanjoj perilici s proširenim bubnjem. Manja je za 10 %, ali njezina veličina ne utječe na kapacitet. Navedena je funkcija dostupna na perilicama s kapacitetom od 8 ili više kilograma, tako da će uvijek biti dovoljno prostora za sve te čarape i košulje. Također troši manje energije – čak 10 %. Bilo kako bilo, prva je takva perilica na svijetu.

Tehničke specifikacije
Blokada za djecu (WM) Da
Dovod vode Jednostruki (hladna)
Boja proizvoda (WM) Bijela
Broj programa 15
Program-1 Pamučno
Program-2 Eko pamučno
Program-3 BabyProtect - zaštita dječje odjeće
Program-4 Dnevno brzo pranje
Program-5 Xpress super kratki program
Program-6 Sportska odjeća
Program-7 Osjetljivo rublje
Program-8 Okretanje+Ispuštanje
Program-9 Ispiranje
Program-10 Ručno pranje 20°
Program-11 Vuneno
Program-12 Održavanje tamne odjeće
Program-13 Majice
Program-14 Miješano 40
Program-15 Sintetika
Sustav kuglica Da
Uzorak bubnja Standardna
Tip perilice uz bočni zid S oblik
Tip elektronike Led
Vremenska odgoda 3h,6h,9h
Kontrola nebalansiranog operećenja Da
Zaštita od poplave Da
Sustav automatskog prilagođavanja vode Da
Trajni grijač Da
Godišnja potrošnja energije (AE_c) (kWh) 155 kWh
Kapacitet (kg) 5
Godišnja potrošnja vode (AW_c) (l) 7700 L
Razina buke-pranje/centrifuga (dB) 59/77
Maksimalna brzina okretaja (o/min) 1000
Dubina - Otpakirano (cm) 41.5 cm
Širina - Otpakirano (cm) 60.0 cm
Visina - Otpakirano (cm) 84.0 cm
Težina - Otpakirano (kg) 55.0 kg