ZatvoriKolačići i politika zaštite privatnosti.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies). Ako želite saznati više o načinu na koji koristimo kolačiće kliknite.ovdje. Ako želite ukloniti ovu poruku i prihvatiti primjenu kolačiće na ovim internetskim stranicama kliknite na "X"

Pregled
WMY 101444 LB1
(Toplam: 0)

WMY 101444 LB1

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
Blokada za djecu

Blokada za djecu

Blokada za djecu se može aktivirati da bi male prste spriječila od igranja s tipkama . Aktiviranje blokade za djecu blokira promjenu zadanih parametara.

Automatski sistem kontrole vode

Automatski sistem kontrole vode

Punjenje stroja se može razlikovati po vrsti tkanine. Zahvaljujući automatskom sustavu kontrole vode, količina vode se automatski prilagođava, kako bi se pružile optimalne performanse, ovisno o veličini i vrsti tkanine koja se pere.

beko

Program GentleCare 20°™

Službeni partner… zaljubljenika u odjeću

Beko program GentleCare 20°™ pere vaše omiljeno pamučno rublje na nježniji način koji pomaže zaštititi tkaninu i boju te im produljuje životni vijek. Također troši upola manje energije od pranja na 40 °C*. Dvostruki bonus.*Testirali laboratoriji treće strane.

beko

Dnevni ekspresni program

Kupovina namirnica, obavljena. Čišćenje hladnjaka, obavljeno. Popravak slavine koja kapa, obavljen. Pranje rublja u potpuno napunjenoj perilici u trajanju do pola sata, obavljeno. Tako je, Beko dnevni ekspresni program može oprati maksimalnu količinu rublja za samo 28 minuta na 30 °C. S ovako brzim programom ubrzo se možete vratiti svom dugačkom popisu obveza. Organiziranost i produktivnost je zajamčena.

beko

WoolMark®

Pomalo ste zbunjeni. Ne sjećate se da ste stavili vuneni džemper svoje sedmogodišnje nećakinje u perilicu rublja. To je zapravo vaš džemper, ali se stisnuo do neprepoznatljivosti. Poznata nam je ta situacija. Srećom, Beko perilice rublja imaju WoolMark® certifikat za njegu vunene odjeće namijenjene za ručno pranje, tako da će sva vaša vunena odjeća biti oprana na nježan način, baš kako to i zaslužuje. Osim inverterskom tehnologijom ProSmart™, Beko perilice rublja također se mogu pohvaliti certifikatom WoolMark® za njegu vunene odjeće. Vaša će dragocjena vunena odjeća biti oprana na pravilan i nježan način. Neka taj jadni džemper bude posljednji kojega se morate riješiti.

beko

Xpress Super Short (‘14)

Jedva čekate da obučete novi komad odjeće? Naravno da ga ne želite obući odmah nakon kupnje jer ne znate koliko ga je ljudi isprobalo prije vas. Trebate ga barem malo isprati u perilici rublja. Srećom, vaša Beko perilica rublja ima ekspresni izrazito kratki program koji traje samo 14 minuta*, tako da nećete morati dugo čekati. Vaša će odjeća biti oprana i spremna za pokazivanje, baš kao i vaš nevjerojatan izgled.*Za 2 kg lagano zaprljane odjeće

beko

Automatski program

Razvrstavanje rublja u hrpe različitih vrsta tkanine? To je previše posla. Što ako postoji perilica rublja uz koju ćete se riješiti tog opterećenja? Pa, postoji. Beko automatski program i pametni senzori automatski će prepoznati vrstu tkanine i količinu rublja stavljenu u perilicu te umjesto vas odabrati odgovarajući program pranja. Pamuk, sintetika, mješavine tkanina – sve je spremno. Pranje vaše odjeće zaista može biti tako jednostavno.

beko

AquaWave®

Sa svojom ste omiljenom košuljom mnogo toga prošli, a ubacivanje u perilicu rublja uvijek vam teško pada. S Beko tehnologijom AquaWave® nema potrebe za brigom. Pomoću skupa lopatica i posebno dizajniranog uzorka bubnja stvara se pokret u obliku vala za nježno pomicanje vašeg rublja unutar perilice, što vašoj odjeći osigurava više izloženosti i povećava performanse sušenja. Također ćete uštedjeti energiju. Vas i vašu košulju čeka još mnogo nezaboravnih noćnih provoda.

beko

OptiSense®

Washing machines are a huge help, but do they have to take so long? OptiSense® technology in your Beko washing machine optimises the washing cycle, so you don’t need to guess how long your clothes will take to clean. 3 smart sensors automatically monitor your laundry, selecting the right program and washing time. An extra smart sensor looks after your machine by detecting voltage surges. This cuts off the power if there’s any trouble, helping the machine last longer. Just grab your clothes and go!

beko

Volumaxx™

Svi mi volimo čist i jednostavan dizajn kupaonice – bez nereda i s osjećajem prostornosti. Funkcija Volumaxx™ vam omogućava više prostora u kupaonici zahvaljujući tanjoj perilici s proširenim bubnjem. Manja je za 10 %, ali njezina veličina ne utječe na kapacitet. Navedena je funkcija dostupna na perilicama s kapacitetom od 8 ili više kilograma, tako da će uvijek biti dovoljno prostora za sve te čarape i košulje. Također troši manje energije – čak 10 %. Bilo kako bilo, prva je takva perilica na svijetu.

Tehničke specifikacije
Woolmark (WM) Da
Blokada za djecu (WM) Da
Dovod vode Jednostruki (hladna)
Zaslon preostalog vremena (WM) Da
Boja proizvoda (WM) Bijela
Broj programa 16
Program-1 Eko pamučno
Program-2 Pamučno
Program-3 Sintetika
Program-4 Vuneno
Program-5 Ručno pranje
Program-6 Babyprotect - zaštita dječje odjeće
Program-7 Jorgan
Program-8 Okretanje+Ispuštanje
Program-9 Ispiranje
Program-10 Osvježavanje
Program-11 Voda 40C 40'
Program-12 Nježno pranje odjeće 20
Program-13 Higijena 20˚
Program-14 Xpress super kratki program
Program-15 Dnevno brzo pranje
Program-16 Automatski program
Aquaround Da
Sustav kuglica Da
Uzorak bubnja AquaWave
Tip perilice uz bočni zid S oblik
Tip elektronike Veliki LCD zaslon
Vremenska odgoda 0-24h
Kontrola nebalansiranog operećenja Da
Zaštita od poplave Da
Sustav automatskog prilagođavanja vode Da
Trajni grijač Da
Crijevo za odvod vode u hitnom slučaju Da
Godišnja potrošnja energije (AE_c) (kWh) 209 kWh
Kapacitet (kg) 10
Godišnja potrošnja vode (AW_c) (l) 11440 L
Razina buke-pranje/centrifuga (dB) 57/76
Maksimalna brzina okretaja (o/min) 1400
Dubina - Otpakirano (cm) 60.0 cm
Širina - Otpakirano (cm) 60.0 cm
Visina - Otpakirano (cm) 84.0 cm
Težina - Otpakirano (kg) 77.0 kg
Korisnicki prirucnik